MAGNET NEODYMIUM

Sadaya magnet tiasa OEM & ODM

• Disaluyukeun Rupa-rupa Ukuran,Spésialisasi dina Magnét Bentuk Husus

Kelas Disesuaikeun (M, H, SH, UH, EH, AH)

•Kasabaran Mini Disaluyukeun (+ / - 0.01mm), Plating, jsb

  • m1

Tentang Kami

Grup Magnét Hesheng——Ahli Widang Aplikasi Magnet Permanén, Pamimpin Téhnologi Pabrikan Intelligent!Diadegkeun dina 2003, Hesheng Magnetics mangrupakeun salah sahiji usaha pangheubeulna kalibet dina produksi neodymium magnet permanen bumi jarang di Cina.Simkuring boga ranté industri lengkep ti bahan baku nepi ka rengse products.Through investasi kontinyu dina R & D kamampuhan jeung alat produksi canggih, urang kudujanten pamimpin dina aplikasi sareng manufaktur calakan médan magnet permanén neodymium after 20 taun ngembangkeun, sarta kami geus kabentuk produk unik tur nguntungkeun urang dina watesan ukuran super, wangun husus, sarta parabot magnét.

.

Kategori produk

Grup Magnét Hesheng

Magnét Neodymium

Bahan Magnét

Toys magnét

Majelis magnét

Grup Magnét Hesheng

20 taun produsén magnet

informasi warta

Ngalanggan